Genials il·lustracions a l’abast de la mà

Benvinguts al meu petit lloc, on podeu veure alguns dels meus dissenys i il·lustracions, els quals els trobareu a la venda impresos en diferents i originals objectes. Ideal per regals.

Entre la diversa tematica podreu trovar algunes obres abstractes, d’altres lleugerament surrealistes i moltes il·lustracions amb un toc lúdic. Les tècniques utilitzades són principalment aquarel·les, llapis, acrílics, digitals i mitjans mixts amb una àmplia gamma de diferents tipus de papers.
Les meves il·lustracions són simples; de vegades, poden semblar naïf. Crec que un disseny senzill arriba més ​​directament a la gent. Algunes et poden fer reflesionar i altres fins i tot et poden fer somriure. tots els dissenys es poden imprimir en pòsters, fullets, etc.
Totes les il·lustracions es poden trobar a la venda en forma de marxandatge (samarretes, fundes mòbils, tasses, bosses corporals, etc.) en diverses botigues en línia com Zazzle, Society6 o La Tostadora.

A Zazzle hi ha molts dissenys en els quals els textos poden ser editats i adaptats, creant un producte completament personalitzat.

Dissenys exclusius i originals, perquè són únics. Ideal per regalar.
M’agrada el que faig i m’agradaria que això es nota en les il·lustracions.
Gaudeix-ne. Tranquil·lament. Sense correr.

També estic treballant en un llibre per a nens sobre contes de clàssics, que espero que surti en pocs mesos.

Zazzle

Beware of the dog. Illustrations for sale
Society 6

iPhone 6 Plus Trumpet. Illustrations for sale
La Tostadora